La moment nu sunt sondaje deschise!

» Arhiva Sondaje Online
Anunţuri
Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de consultant în domeniul protecției copilului
Publicat: Marţi, 04 octombrie 2022 de

 

A N U N Ţ

 

Direcţia  Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani  anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de consultant în domeniul protecției copilului, pentru perioadă determinată, 12 luni, prin contract de prestări servicii.

Perioada depunerii dosarelor - până la data de 24.10.2022

Cerințe specifice față de candidați:

  1. Cunoaşterea limbii de stat
  2. Posedarea calculatorului (Word, Excel, Internet)
  3. Fără anticidente penale

Lista documentelor necesare pentru participare la concurs:

  • Buletinul de identitate (originalul şi copia);
  • Diploma de studii superioare în domeniul asistență socială; juridice (originalul şi copia);
  • Carnetul de muncă (originalul şi copia);
  • Certificatul de sănătate (f.086);
  • Cazier juridic
  • Cazier contravențional

Candidaţii depun documente personal la Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani.  Consiliul raional Rîșcani, str. Independenței 38, etajul 2, bir. 26.

Bibliografie:

LEGE Nr. 158/2008 asistenţei sociale

COD Nr. 154/2003 CODUL MUNCII AL REPUBLICII MOLDOVA

Legea 140/2013 privind protecția specială a copiilor în situație de risc și separați de părinți

Codul familiei al RM nr. 1316/2000

Codul civil al RM nr 1107/2002

HG 132/2020 pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire și plată a indemnizațiilor pentru unele categorii de copii și tineri

HG 1278/2018pentru aprobarea Regulamentului cu privire la tipurile, cuantumurile și condițiilespecifice de acordare a indemnizațiilor pentru creșterea și îngrijirea copiilor plasațiîn serviciile de tutelă/curatelă, asistență parentală profesionistă și casă de copii de tipfamilial, modificarea și abrogarea unor hotărâri ale Guvernului

LEGEA 99/2010 privind regimul juridic a adopției

HG 378/2018 la stabilirea și plata indemnizației zilnice pentru copii

 

     Pentru informaţie: 0256 -2-36-86 (Saranciuc Vadim)

                                   0256-9-49-94 (Țolinca Livia)

    

Alte înregistrări
Publicat: Vineri, 03 iunie 2022 de
Direcția Asistență Socială și Protecție a Familie Rîșcani anunță concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de Asistent Parental Profesionist (1 post) în cadrul serviciului Asistență Parentală Profesionistă. Citeşte mai mult...
Publicat: Marţi, 01 martie 2022 de
Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice temporar vacante prin concurs la funcţia de specialist resurse umane. Cerințe specifice față de candidați: Studii superioare juridice, administrația publică Cunoaşterea limbii de stat Posedarea calculatorului(Word,Excel,Internet) Fără anticidente penale Citeşte mai mult...
Publicat: Marţi, 01 februarie 2022 de
Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani anunţă prelungirea concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs la funcţia de specialist resurse umane. Cerințe specifice față de candidați: Cunoaşterea limbii de stat Posedarea calculatorului(Word,Excel,Internet) Fără anticidente penale Citeşte mai mult...
Publicat: Luni, 10 ianuarie 2022 de
Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs la funcţia de specialist resurse umane. Citeşte mai mult...
Publicat: Miercuri, 05 ianuarie 2022 de
Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de Asistent Social Comunitar în cadrul Primăriei Corlăteni. Dosarele se pot prezenta până la data de 26 ianuarie 2022, la specialistul Resurse Umane din cadrul DASPF Rîşcani, cu sediul în or. Rîşcani, str, Independenţei nr.38, biroul 27 Citeşte mai mult...
Publicat: Marţi, 07 septembrie 2021 de
Anunț Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Rîșcani, vă informează miercuri la data de 08.09.2021, ora 13:00, etajul 2 biroul 27 va avea loc proba scrisă pentru funcția vacantă de specialist principal pentru problemele familiilor cu situații de risc. Succes! Citeşte mai mult...
Publicat: Luni, 16 august 2021 de
Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Rîșcani anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice temporar vacante de specialist principal în problemele familiilor cu copii în situație de risc. Citeşte mai mult...
Publicat: Vineri, 16 iulie 2021 de
Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Rîşcani, anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei temporar vacante de asistent social comunitar, în cadrul primăriei Corlăteni. Pentru informaţii apelați: 0256-2-39-87. Citeşte mai mult...
Publicat: Joi, 19 martie 2020 de
Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Rîșcani anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice temporar vacante de specialist în problemele persoanelor în etate și cu dizabilități. Citeşte mai mult...
Publicat: Marţi, 05 noiembrie 2019 de
Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Rîșcani anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice temporar vacante de specialist în problemele persoanelor în etate și cu dizabilități. Dosarele de participare la concurs, întocmite conform Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 201 din 11 martie 2009 se depun până la data de 25 noiembrie 2019, ora 1700 în sediul Consiliului Raional Rîşcani, str. Independenţei 38, etajul II, biroul nr. 27, tel. de contact 2-39-87. Scopul general al funcţiei: Contribuirea la eficientizarea activităţii publice prin promovarea şi aplicarea pe plan local a legislaţiei asistenţei şi protecţiei sociale a persoanelor vârstnice şi cu dizabilităţi. Citeşte mai mult...

Rezultate 1 - 10 din 12
» Toate înregistrările
Sus


 

 

 

 

 

https://calm.md/img/nopicsmall_ro.png

 

 

Direcția Raională Învățământ, Tineret și Sport Rîșcani

https://riscani.educ.md/

 

    

 

https://ani.md/ 

 

                                                              https://actelocale.gov.md/ral/search?apl=19321

 

   

           https://vreauinfo.md/ro/help/api

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rîșcani în imagini
Training IDIS Viitorul ”Consolidarea autonomiei locale”

© 2016 Consiliul raional Rîșcani, Republica Moldova.
str. Independenţei 38, or. Rîșcani, MD-5600, Republica Moldova
Tel/Fax.: (256) 22058;
Web: consiliulriscani.md, mail: inforiscanimd@gmail.com

Linia verde anticorupție: 0(256)2-28-50 

Total vizitatori: 1943
Vizitatori ieri: 281
Vizitatori azi: 130
Online: 3